ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Β ΕΠΑΛ

ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΑΡΙΑ

Περιγραφή

Η παραγωγή και η επεξεργασία των γεωργικών προιόντων έχει ιδιαίτερη σημασία για τη χώρα μας όχι μόνο γιατί καλύπτει ένα σημαντικό μέρος των αναγκών του πληθυσμου για τη διατροφή του αλλά και διότι η βιομηχανία τροφίμων έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποτελεί το μεγαλύτερο βιομηχανικό κλάδο. 

Το μάθημα αυτό θα φέρει σε επαφή το μαθητή του Τομέα Γεωπονίας , Τροφίμων και Περιβάλλοντος με την Τεχνολογία Τροφίμων και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του. Μέσα από αυτό το μάθημα θα κατανοήσει ο μαθητής τις έννοιες των τροφίμων. 

Ημερολόγιο

Ανακοινώσεις

  • - Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις -