ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Β ΕΠΑΛ
ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΑΡΙΑ
Η παραγωγή και η επεξεργασία των γεωργικών προιόντων έχει ιδιαίτερη σημασία για τη χώρα μας όχι μόνο γιατί καλύπτει ένα σημαντικό μέρος των αναγκών του πληθυσμου για τη διατροφή του αλλά και διότι η βιομηχανία τροφίμων έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποτελεί το μεγαλύτερο βιομηχανικό κλάδο.
Το μάθημα αυτό θα φέρει σε επαφή το μαθητή του Τομέα Γεωπονίας , Τροφίμων και Περιβάλλοντος με την Τεχνολογία Τροφίμων και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του. Μέσα από αυτό το μάθημα θα κατανοήσει ο μαθητής τις έννοιες των τροφίμων.
ΛιγότεραΗ παραγωγή και η επεξεργασία των γεωργικών προιόντων έχει ιδιαίτερη σημασία για τη χώρα μας όχι μόνο γιατί καλύπτει ένα σημαντικό μέρος των αναγκών του πληθυσμου για τη διατροφή του αλλά και διότι η βιομηχανία τροφίμων έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποτελεί το μεγαλύτερο βιομηχανικό κλάδο.
Το μάθημα αυτό θα φέρει σε επαφή το μαθητή του Τομέα Γεωπονίας , Τροφίμων και Περιβάλλοντος με την Τεχνολογία Τροφίμων και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του. Μέσα από αυτό το μάθημα θα κατανοήσει ο μαθητής τις έννοιες των τροφίμων.
Η παραγωγή και η επεξεργασία των γεωργικών προιόντων έχει ιδιαίτερη σημασία για τη χώρα μας όχι μόνο γιατί καλύπτει ένα σημαντικό μέρος των αναγκών του πληθυσμου για τη διατροφή του αλλά και διότι η βιομηχανία τροφίμων έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποτελεί το μεγαλύτερο βιομηχανικό κλάδο.
Το μάθημα αυτό θα φέρει σε επαφή το μαθητή του Τομέα Γεωπονίας , Τροφίμων και Περιβάλλοντος με την Τεχνολογία Τροφίμων και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του. Μέσα από αυτό το μάθημα θα κατανοήσει ο μαθητής τις έννοιες των τροφίμων.
Ημερολόγιο
Ανακοινώσεις
- - Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις -